RepBlock Pus, un modul novèl de telecargar d’urgéncia

11 mars 2015  Sciéncia

Repblock

Es un modul novèl que se ditz RepBlock Pus, diponible pels navigadors mai corrents, qu’es tre ara a disposicion dels internautes occitans.

La societat Eieu ven de metre al punt un modul fòrça interessant que se sona RepBlock Pus. Aquel modul s’installa sus lo navegador internet e permet de blocar los repapiatges. Aital, los mèls, facebook e sites internet son desbarrassats de totas las garrolhas, parladissas, barjacariás, pelejas, controversassas, polemicas, bregas, contèstas, barralhas, embrolhs, contestas, bagarras, pica-bonets, bregas, garguilhs, chicanas, e subjèctes de malganha.

Un estudi mòstra que, per un acostumat del ret occitan, aquò demesís de 75 % las lecturas inutilas e permet de ganhar un temps preciós dins la navigacion internet. Aquel modul indispensable gaudís ja d’un succès dels bèls, e los que l’an installat se’n pòdon pas pus passar.

Mèfi : aquel modul blòca pas las desinformacions.

Mai d’entresenhas sus www.cossimarcha.con

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *