Alergèns potencials : son presents de pertot

16 avril 2015  Sciéncia

Mocatge

Fàcia a aquel constat alarmant, Sanofi, en partenariat amb Manaset, lança una campanha bèla de prevencion de las allergias.

Un estudi recent l’a provat : unes allergèns que consumam dins nòstra alimentacion quotidiana se pòdon retrobar dins las divèrsas secrecions umanas. En particulièr, los cercaires an detectat mai de 50 productes classats allergèns per l’OMS dins l’espèrma de qualques individus seguits, e de traças mai raras mas plan presentas dins la màger part dels escapolons testats.

Per evitar un chòc anafilactic que digús i es pas jamai a l’abric, los laboratòris Sanofi menan una experimentacion. Prepausan als legeires mascles de Manaset de faire testar a gratis lor espèrma. Lor serà mandada una carta que precizarà los productes que l’espèrma ne compta cap de traça. La poiràn presentar a lor partenari sexual per provar l’inocuitat de lor semen.

Sufís de faire parvenir vòstre escapolon dins una boita estanca a Sanofi, en precizant « Soi Manaset ».

La redaccion vos desira una bona sèga.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *