Cap-Redactor a La Setmana

19 octobre 2014  Vertadièras falsas ofèrtas d'emplec

La Setmana que recruta un Cap-Redactor. Lo candidat que deverà mestrejar los sheis parlars principaus d’Occitània, que seré un mei si coneishèva tanben las lors diferentas sos-variantas. Que deverà aver un nivèu de lenga irreprochable e conéisher per còr tots los diccionaris occitans, entà poder escríver tres versions de cada article en foncion de l’orientacion lingüistica deus lectors. Pas nat diplòma en jornalisme ei exigit, mes un doctorat en psicologia que seré desirat tà la relacion dab los lectors. Lo Cap-Redactor que deu poder léger l’anglés, lo catalan, lo castelhan, l’italian, lo breton e lo còrse. Oraris : 50 òras per setmana. Salari : SMIC.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *